La Casilla

Bo Temps goes Spain!
Een paar maanden lang zijn we bezig geweest om onze voormalige saunaruimte om te toveren naar een prachtig Spaans huisje, La Casilla genaamd.
la-casilla-manhay‘s Ochtends word je wakker met op de achtergrond het fluiten van de vogels en al de natuur om je heen. We hebben speciaal een hele knusse bedstee gebouwd. Aan het tafeltje met twee stoelen kunt u ‘s ochtends ontbijten. Onder het raam staan twee heerlijke relaxstoelen.
Het huisje beschikt tevens over eigen toilet en douchegelegenheid.
Vanaf het huisje loopt u zo de prachtige tuin en loungehoek in. Relaxen tot de max!
Het keukenblok is voorzien van een koffiezetapparaat, waterkoker, koelkast en combi-magnetron oven. Serviesgoed en bestek is aanwezig. Behalve maaltijden uit de combi-magnetron oven is er geen mogelijkheid om te koken. BBQ is niet toegestaan.

la-casilla-prijzen

– prijzen zijn exclusief ontbijt en linnengoed. Ontbijt is bij te boeken voor E7,50 p.p.p.d.. Linnenpakket (bed-, bad- en keukenlinnen) incl. opgemaakte bedden is bij te boeken voor E10,- p.p. per verblijf.
– prijzen zijn exclusief toeristenbelasting (E1,- p.p.p.n.).
– prijzen zijn inclusief schoonmaakkosten, elektriciteit, afval e.d.. Er zijn dus geen extra bijkomende kosten.
– boekingen voor 1 nacht zijn niet mogelijk.
– verhuur is in principe per weekend (vrij-zon of vrij-ma), midweek (ma-do of di-vrij of ma-vrij) of week (vrij-vrij of zon-zon of ma-ma). Andere aankomst- en vertrekdagen zijn in overleg mogelijk.

la-casilla-ardennen la-casilla-appartement  la-casilla-bo-temps la-casilla-bed-and-breakfast
la-casilla-hotel-ardennen la-casilla-grandmenil   la-casilla-B&B-ardennen

 

 

 

 

 

 

La-Casilla-Bo-Temps